joi, 5 ianuarie 2012

Ceausescu Execution

Dear friends, that visit this blog, in the next moment you will see the execution of the romanian dictator and his wife Elena Ceausescu.First of all you need to know that many things that are publicated in the foreign press doesn't reflect the truth.Here is an exemple.

Nicolae Ceausescu was a dictator and his political and economical strategies was not so different from other dictators.The sad thing is that our liders from now are not very better and in some domains, like political affairs are weaker than Ceausescu.In conclusion, they are also "reds".

4 comentarii:

  1. Parcă prea umilitor. Acuma, când realizăm câte a făcut comunistul ăsta, totuşi am un regret. Execuţia în sine a fost o greşeală, dar pentru să-i mai şi lege ca pe nişte animale...! Ruşine!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai situatia e identica cu ce se intampla in egipt si in statele care au facut noul val de revolutii, care imi scapa cum se numeste acum.ceva cu iasomie..asa cred ca se uitau si strainii la noi, cum ne uitam si noi la ei, cu compatimire, poate dispret.

    ms ca esti pe faza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am pornit cu stângul în 1999 cu procesul şi execuţia Ceuşeştilor, am fost indignat la vremea respectivă, dar climatul era altul, de satisfacţie şi răzbunare.
    Astăzi, ce să mai poţi spune? Eventual te poţi întreba, după capetele de cuzare de atunci, unde sunt Conturile secrete Nicolae Ceauşescu

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc pentru vizita acuvio.

    grea intrebarea asta.eu tin sa cred ca la dan voiculescu si la o parte dintre "revolutionarii de frunte".

    eu cred, din ce am mai auzit si eu, ca majoritatea conturilor despre care se face referire, nu erau doar ale lui, folosite in scop personal, sa isi cumpere cico si etc.adica existau cu siguranta, dar nu pentru a fi folosite in scopuri de genu si mai ales in scop personal.pana la urma ce nevoi ar fi putut avea?eu nu cred ca dorea sa faca plaja si sa bea wisky si sa fumeze havaneze scumpe.

    partea proasta e, ca batranul Ceausescu oricum ar fi murit in maxim cativa ani.nu era mai limpede o trece a PCR in opozitie prin Nicu Ceausescu si alegeri libere?

    de mentionat o idee lege buna data de guvern, care taie rentele revolutionarilor. + 1

    de mentionat de altfel ca Stefan Andrei a aparut in ultima vreme la tv sa ne "lamureasca" cu privire la politica externa.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.