vineri, 30 decembrie 2011

Televizorul si romanul nefericit



Mass Media e un cuvant prea frumos, aproape european, care defineste presa scrisa si audiovizuala.Societatea romaneasca e la un moment de cotitura, deoarece se apropie cu fast de anul 2012, an al alegerilor comasate.

Media are un rol deosebit de important in societatea romaneasca, practic ea da tonul, face muzica si stabileste standardele.Ceea ce poate fi considerata o manipulare politica, poate fi privita de mass-media ca un colac de salvare, o norma ce poate fi considerata buna pentru cetatean din punct de vedere politic si social, sau dimpotriva poate fi prezentata de catre realizatorii tv, uneori vocea patronii trusturilor de presa, o lege fara bun simt.Ca revolutia din 1989 a venit prin calea undelor e stiut de toata lumea, ca mass-media poate influenta societatea si deciziile oamenilor e iarasi de notorietate.Intrebare mea e una singura.

Ce canale TV o sa urmariti si ce ziare o sa cititi in 2012?

Personal urmaream cu placere Antena 3, aceasta supapa a actualului regim.Pe langa becalismele sportive de rigoare romania-europeana.blogspot.com va sfatuieste sa nu deschideti prea mult televizorul dragi adulti sau adolescenti ci mai degraba sa faceti ceva cu viata dvs. in timpul acesta.

(Investiti timpul in educatie, dezvoltare personala, odihna prin somn e chiar mai sanatoasa, decat cancanismele sau accesele nervoase care rasar dintr-o cutiuta numita televizor)



Sursa imagine:badpolitics.ro/wp-content/uploads/2010/11/manipulation_TV.gif

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.