vineri, 30 decembrie 2011

Borhot politic inainte de 2012
Nu de azi de ieri se spune despre politica ca e o femeie usoara care iti ia mintile.Trebuie sa recunosc ca politica actuala romaneasca e deosebit de usoara, literalmente.

First of all, daca tot vorbim pe engleza alegerile din 2004 au fost decise in mare masura de americani.On the other hand, Revolutia Portocalie din Ucraina a fost decisa tot de?...de votanti.

Alegerile din 2008 au fost decise de un prostanac, ma refer la individul care i-a dat telefonul lui Geoana, cand pe firul telefonului se afla...Vantu.Sau de soferul, ma rog, cel care l-a transportat pe domnul Mircea Geoana la resedinta de pe strada Polona.

Din cate am inteles de pe la TeVeu alegerile locale si parlamentare din 2012 vor fi facute cu viteza mainii stangi a presedintelui, ca sa ma exprim politically correct.

De curand mi-a parvenit o informatie, cum ca USL are un nou adversar?Ma gandeam ca PDL, ce naiba?Un nou adversar numit USP, o noua constructie de centru stanga pe esicherul politic.Am zis vai doamne, PDL-ul nu mai prinde 5 %, cand colo sa vad ca Uniunea asta Social Progresista se bate cu Uniunea Social Liberala al lui Crin si Ponta.

E clar, il votez pe Nati Meir pentru ca el sigur nu mai candideaza.In al doilea rand e limpede ca trebuie sa imi notez inainte de vot, undeva pe maneca, telefon, pe ce U sa pun stampila.

Sursa Imagine:emaramures.ro/userfiles/Image/Foto%20Maramures/Politic/alegeri%20partiale%202011/stampila-vot-2011.jpg

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.