joi, 21 martie 2013

Am dreptate baieti?

V-am zis de multe ori dragi prieteni ca Romania e o tara a contrastelor. Astazi la pranz ma uitam pe Realitatea Tv si am vazut un buletin de stiri, in care un taran suparat pe ministrul agriculturii, a deschis robinetul cisternei cu lapte care a inceput sa curga pe camp. Apoi l-am vazut pe un ex-blogger care a vorbit despre o aplicatie sau ce e ea, SIRI... Eu o plusez si o sa vorbim despre hostesse. 

De ce? Pentru ca mi se pare ca tara asta nu are viitor, iar tineretul trebuie sa faca ceva sa isi gaseasca modalitati de "salvare". Habar nam, sa plece in afara, pentru ca personal nu presimt ca o sa am un trai decent la batranete. In cruntele mele betii de dupa sesiune, ma gandeam ca fetele frumoase, romancutele noastre, au sanse bune sa devina dansatoare, vedete, hostesse. Adica sa isi vanda trupul frate...Salvarea lor. Sa fim bine intelesi, cuvantul hostesse nu e sinonim cu, expresia din dex "dama de consumatie" insa nu reprezinta nici antonimul cuvantului "dezinteres" . Hostessele sunt tipele alea, poate chiar fete de liceu pe care le vezi la salonul auto de la bucuresti, romance frumoase, al caror numar de telefon incearca sa il obtina majoritatea baietilor.

Mai in gluma mai in serios, ma gandesc ca nu e asa aiurea sa ai o conditie fizica buna, care sa iti permita sa mergi la munca in constructii in Italia. Iubite hostesse nu prea am avut, prin urmare ati dedus ca nu am foarte multi bani si nici tata nu e Adrian Nastase. Totusi lasand in urma micile mele rautati, romancele sunt femei frumoase, insa majoritatea chiar si hostessele isi pierd din frumuseste datorita inteligentei, materialismului si in general a faptului ca nu stiu sa se faca respectate. Parca renunti sa cataloghezi o fata ca fiind frumoasa atunci cand vezi ca danseaza cu un bosorog. Sunt un ipocrit...

4 comentarii:

  1. Hmmm... româncele sunt femei frumoase?! Rămâne de văzut...la fel de frumoase sunt și celelalte femei - din Italia, Franța și alte țări.Româncele sunt mai închise la minte, cu mai multă falsitate ascunsă în ele decât oricare altele.
    Și apoi se zice că femeia frumoasă se cunoaște dimineața după o partidă de ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai dreptate.romancele sunt cam prostute.eu zic ca numa la noi in romania mai prietene e chestia asta...cu baiatul sa pacaleasca femeia, sa o vrajeasca...etc.toata tara si unele zone geografice precum oltenia, ai caror locuitori sunt preponderent saraci sunt inchisi la minte...

      Ștergere
    2. pe scurt.atat barbatii cat si femeile sunt inchisi la minte ca nu gasesc butonu de edit!

      Ștergere
  2. ce sa zic, sunt chiar bune hostesele astea pe la evenimente:D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.